Seminee si accesorii pentru seminee - www.semineee.ro
Cateva cuvinte despre noi

Despre Seminee Design - www.semineee.ro

Firma Şeminee Design a fost înfinţată în anul 2005, având ca activitate principală montajul de şeminee, coşuri de fum şi cuptoare de grădină.

Administratorul acestei firme este domnul Florin Reştea, de meserie sobar. Şi-a început această activitate încă din anul 1997, evoluând treptat de la sobele de teracotă clasice spre şemineele performante de astăzi.

Primul contact cu şemineele şi tehnicile moderne de montaj s-a efectuat în Germania, în anul 2000, ca montator principal la firma Simcor Group, urmând cursuri frecvente şi constante de specializare organizate de firme de renume precum Brunner, Ortner, Schiedel, Edilkamin, BeF Home, etc.

Astăzi utilizăm atât cele mai noi materiale cât şi cele mai noi tehnici de montaj, fiind partenerul ideal pentru construirea unui şemineu în locuinţa dumneavoastră.

Colaboratori

Ne aflăm într-o relaţie de excelentă colaborare cu firmele Brunner, Ortner, Schiedel, Edilkamin şi BeF Home în ce priveşte achiziţionarea de şeminee, coşuri de fum, componente ceramice, materiale de izolaţie şi de îmbinare.

Date generale

Şemineele montate de noi sunt de mai multe categorii. Acestea nu au ca scop doar aspectul exterior, design-ul, ele având şi o funcţie practică: este vorba despre aportul la încălzirea centrală, în timp ce şemineele cu apă, în funcţie de capacitatea calorică, pot chiar reprezenta principala sursă de încălzire în locuinţa dumneavoastră. Aspectul acesta trebuie stabilit şi ţinându-se cont de spaţiul locuibil şi de gradul de izolare al casei.

Şemineele executate de noi nu sunt asamblate cu gips-carton şi vată bazaltică ci cu materiale ecologice de calitate superioară, furnizate de firma Ortner. În acest fel se ajunge la o încălzire totală a mantalei (învelişul/ exteriorul şemineului).

Oferim urmatoarele categorii

Vrei un semineu? Bine de stiut:

Cateve dintre referintele noastre: